Dag oude sportschool, op naar een andere sportschool

Een afsluiting van een tijdperk is het. Jarenlang ben ik lid geweest van deze sportschool. Eerst heette het Fitness First, vervolgens werd het Health City. Nu wordt het dus per 1 september Basic Fit zonder zwembad en dat was genoeg voor mij. Het grote pluspunt van deze sportschool was het zwembad en dat gaat dicht.

Geschiedenis

Het eerste weegbonnetje in mijn notitieboek is van 24 augustus 2008, dus rond die tijd ben ik lid geworden. Twaalf jaar! Er zijn tijden geweest dat ik Health City zwaar gesponsord heb, pas de laatste jaren heb ik veel gesport. In al die tijd ben ik maar twee maanden uit de running geweest. In 2018 heb ik door mijn darmkanker mijn lidmaatschap twee maanden stop gezet. Ik heb met drie personal trainers gewerkt, Nanda, Pedro en Bert. Ik heb kilometers geroeid, nog meer kilometers op de loopband gestaan, lopend en rennend. Op de crosstrainer heb ik ook aardig wat uurtjes gestaan. De groepslessen heb ik veel bezocht. Hoofdzakelijk Body Balance, maar ook Zumba, yoga, Pilates en Body Attack. Ik heb me jaren voorgenomen ook eens RPM te gaan doen, maar dat is bij een voornemen gebleven. Ik heb souvenirs. Mijn pasje, een bidon van Fitness First, een bidon van Health City en een Health City handdoek. Oh, en tientallen weegbonnetjes, waarvan ik heel veel in een boek heb geplakt en ook heel veel heb gefotografeerd. Dat blijft dus over van twaalf jaar lidmaatschap.

sportschool
Afbeelding van Joanna Dubaj via Pixabay

Mulder Sport

Aanstaande woensdag heb ik een afspraak bij Mulder Sport. Dan krijg ik daar een introductie. Voor de Milon cirkel heb ik twee proeflessen gehad en dat kan ik een paar keer per week doen. Voor de rest ga ik even kijken. Ze hebben in ieder geval groepslessen, waaronder yoga en dat lijkt me toch weer heerlijk. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden, ik heb in ieder geval een gezellige indruk gekregen bij de proeflessen.

Geef een reactie