Donderdag is beter

Ja! Wakker nog voor de wekkers! Meteen opstaan is dan weer iets te veel gevraagd, maar ik maak tempo vanochtend. Het ontbijt is roerei met paprika en champignons. Lunchspullen in mijn tas en om 7:40 zit ik op de fiets. Om 8:20 fiets ik met een rotvaart de garage in richting fietsenhok. Mijn timing is uitstekend, het gaat net regenen.

Het zonnescherm doet weer een jojo na. De zon schijnt af en toe heerlijk en daar gaat het scherm naar beneden om vervolgens weer fijn naar boven te gaan als er twee wolken verschijnen. Dan gaat de zon weer schijnen en kan je erop wachten dat het rotding na verloop van tijd weer naar beneden gaat.
Kiwi tussendoor. Bezig met het uitermate frustrerende examen van een verplichte cursus, ik maak voortdurend 1 vraag van de 10 fout en ik moet 100% halen.
Ik verlang naar de lunch.

Lunch: het is kliekjesdag, het wordt dus sla met tonijn, peentjes, komkommer, sjalotje, augurken. Nieuwe collega aan de tafel die zich kan verbazen over mijn lunch. Hij vertelt dat hij ook moet letten op wat hij eet. Het is nog niet zo erg bij hem, de pizza’s blijven niet aan zijn heupen plakken als hij die eet.

Na de lunch een nieuwe poging voor het examen, weer gezakt, maar nu krijg ik hulp en kom ik er eindelijk doorheen. Yessss. Andere nuttige dingen doen. Waaronder gewicht heffen met The Atlas of New Librarianship van David Lankes die ik had aangevraagd en binnen is gekomen.
Lijkt me een reuze interessant boek en een onderwerp voor mijn andere blog.

Deze avond ook weer kliekjesavond, sperzieboontjes en sugar snaps met kip, beetje kruiden, marineren in ketjap en in de wok gooien, het is zo klaar.

Morgen trainen, ik heb vanavond allerlei nieuwe sportkledingstukken uitgepakt, was hoognodig. Eén van mijn sportbroeken was grijs geworden van het vele wassen.
Vanavond heb ik me voorgenomen wat rustiger aan te doen en een beetje bank te hangen en tv te kijken, wat ik de hele week nog niet gedaan heb, dus ik publiceer dit vroeg vanavond.

Totaal: 25 dagen

Geef een reactie