Einde van een lange vermoeiende week

Pedro vroeg vanochtend hoe het ging, het was een standaardvraag en hij krijgt vaak een standaardantwoord, maar vlak daarvoor had ik al heftig zitten geeuwen, dus het antwoord was dat het wel ging. Ik heb gewoon veel te weinig geslapen deze week. Het begon al lekker in de nacht van zondag op maandag toen ik om 1 uur wakker werd en pas tegen een uur of 3 weer in slaap viel. Dat voelde ik die hele maandag. Ik kon me ’s ochtends nog wel uit bed slepen vanwege een afspraak bij Mulder. Dat is wel fijn die vroege afspraken, want het is daar heel erg rustig dan. Maar de rest van de week was het eigenlijk niet fantastisch. Ik lijk er ook steeds meer last van te krijgen. Ik heb me in ieder geval voorgenomen nu eens in het weekend niet uit te slapen maar de wekker te zetten. Gewoon acht uurtjes slapen, kijken of dat beter werkt in de rest van de week.

Sport

Ondertussen ben ik bijna een maand verder bij Mulder en heb ik nog steeds geen routine opgebouwd. Dat moet ondertussen wel eens een keer gebeuren. Ik had het er ook met Pedro over. Die afspraak met hem op vrijdag staat gewoon en dat doe ik ook, meestal met plezier. Hij wilde best wel helpen en we hebben er even over staan praten hoe we dat konden doen. Ik kan natuurlijk foto’s maken als ik daar ben en die appen. Als hij geen foto’s krijgt, mag ik op vrijdag burpees doen, hij weet hoe dol ik daarop ben, dus het zou wel een aansporing moeten zijn 😀😀😀.
Die afspraken bij Mulder moeten frequenter. De afgelopen week ben ik 1x geweest. Milon is idealiter 1x in de vijf dagen, dat zou ik bijvoorbeeld op maandagochtend en donderdagmiddag kunnen doen. Of op donderdagochtend. Zolang ik thuis werk is dat prima te doen. Mulder is om zeven uur ’s ochtends al open. Dan een yogales erbij en dat kan op zondag. Zwemmen kan op dinsdag- en woensdagochtend en dan is het toch wel mooi geweest. De eerste stap is gezet. Ik sta op de wachtlijst voor de yogales op zondag en de Milon van maandag is gereserveerd. Op naar de rest van de week.

Eén gedachte over “Einde van een lange vermoeiende week

Geef een reactie