Even wat anders, dag 6

Zaterdag: boodschappen, was, nuttige video’s bekijken over het bewaren van sla, menu voor de volgende week in elkaar draaien (makkelijk: groente, vlees) en voor de rest een makkelijke dag. De vriendin wiens keuken dit weekend verbouwd zou worden heeft het een maand uitgesteld, haar vriend heeft net een baan gekregen en wil zich even daarop concentreren.
Dus ik kan mijn dag besteden aan de was, boodschappen, vitrage bestellen bij de Kwantum en plannen voor de afwas. De afwas zelf komt denk ik morgen aan de beurt.

Vanavond weer toneel, hopelijk niet zo’n draak als gisteravond, daar heb ik over gedroomd.

Het nuttige eten houd ik tot nu toe goed vol. Ik begin zelf wat recepten te verzinnen. Het is heel makkelijk de bestaande receptenlijst zo te verbouwen dat ik elke dag wat anders heb. Heb wel het vermoeden dat die slag toch een beetje minder word als ik daar drie weken mee bezig ben, maar we zullen het zien.

En minder energie? Kan het nog steeds niet echt merken. Niet dat ik nu aan het hyperen ben, maar ik zit op redelijk normaal energieniveau en slaag er best in van elke dag weer een leuke dag te maken.

Geef een reactie