Nieuwe week, dag 6 en 7

Crisis! Gisteren geen blog geplaatst!

Was ietsje te moe namelijk na het uitstapje van de toneelvereniging. Het is niet eens dat je zoveel doet, maar met zijn vijftienen de hele dag rondrennen in Utrecht, veel praten, veel lachen, veel melig doen, was uitputtend. Oh, en slecht voor een dieet.

En vandaag: moe. Sporten met een hindernis, namelijk een blaar op de zijkant van mijn voet die in een sandaal geen pijn deed, maar in een gesloten sportschoen wel. Dat werd dus een operatie met een gesteriliseerde veiligheidsspeld. Geen Body Balance, maar oefeningen, en wat minder lang dan anders omdat ik dus gewoon moe was. Daarna boodschappen met voorbereidingen vanwege de nieuwe week en wederom hindernissen, zoals denken dat ik mijn boodschappenbriefje was vergeten. Na naarstig zoeken bleek het rotding gewoon in mijn tas te zitten. Ik mag weer fruit deze week, joepie, kiwi’s, appels, aardbeien, frambozen, heerlijk.

En het gaat goed, deze week mag ik weer wat koolhydraten en fruit, maar het blijft ’s avonds de lunch voor de volgende dag voorbereiden en bekijken wat ik per dag kan eten. Deze week ook weer een uitdaging: uit eten, maar dat heb ik de afgelopen weken al twee keer gedaan uitgebreid proostend met een spa rood, dus dat komt wel goed.

Totaal: 14 dagen

Geef een reactie