Niks moet, niksen mag

Een hele week vrij gehad, dat was lekker, en ik heb allemaal leuke dingen gedaan. Zonder meer een leuke vakantieweek. Met vrienden Catan gespeeld. Gewonnen!!!!! En dat is heel belangrijk omdat het best een strategisch spel is en ik niet zo strategisch ingesteld ben.

Niksen

Vandaag

Vandaag ging het niet lekker. Vannacht sliep ik heel onrustig, ik ben meerdere keren wakker geworden, onder andere rond 6 uur en dan gaat het niet goed. Dat is gewoon te kort voor de wekker. Tel daarbij dat het regende vanochtend en mijn plan om richting kantoor Nootdorp te gaan was weg. Dus ik heb vanochtend de mail van een hele week weggewerkt en toen vond ik het genoeg. Ik heb mijn laptop afgesloten en ik ben gestopt. Ik ben benieuwd hoeveel minder ziekmeldingen er zijn van mensen die zich niet zo lekker voelen, maar zich niet ziek melden omdat ze toch al thuis zitten. Hee, morgen halen we het wel weer in.
Niks moet, niksen mag. En ik zit rustig te rommelen, Facebook spelletjes te spelen, een blog te schrijven, straks pak ik mijn boek erbij, morgen weer werk. Ik ben even buiten geweest, naar een kaart makende vriendin die een schattige kaart heeft gemaakt voor mijn nieuwste achterneefje, nu een week oud. Die gaat morgen op de post. En deze week ga ik naar kantoor, maar nu even niet. Nu mag ik niksen van mezelf, het is goed zo.

2 gedachten over “Niks moet, niksen mag

Geef een reactie