Over een ferme training

Ik werd vanochtend gestraft voor een hele week bijzonder weinig uitvoeren. Want het was een lange en bijzonder warme training met heel veel vermoeiende activiteiten. Wall sits, kettlebelt swingen, sleetje duwen, push ups, jump squats, wall balls, en een plank van 1.05. En ik heb nog even vijf minuten op mijn rug gelegen omdat ik duizelig werd. Het was zomaar even een reminder dat ik wat meer moet doen dan alleen die ferme training met Pedro. Misschien wat meer ferm bewegen de hele week door. Na de training met Pedro heb ik nog twintig baantjes gezwommen en toen had ik het eigenlijk wel gehad.

Pluspunten

Want die waren er wel. De wallsit was de eerste keer met trillende benen 45 seconden, de tweede keer 30 seconden, en de derde keer – weer met trillende benen 50 seconden. En dat na een best wel intensieve training van ongeveer veertig minuten. En mijn push ups lukten, okee, niet op de grond, maar op een stang, en ik moest er echt wel wat moeite voor doen, maar ze lukten. En het was echt wel lekker, zeker het zwemmen daarna, alleen was ik gewoon echt moe. Een hele week niet zo geweldig slapen en eigenlijk ook niet op mezelf letten en dan is dat het gevolg.

Ga ik er voor?

Ja, dat is wel de bedoeling, want lieve lezers, de stand was vanochtend 93,1 kg. Zucht. Doe ik zelf. Zoals ik vanochtend appte naar Pedro, “Dit krijg ik als ik me van alles voorneem in mijn blog en er vervolgens niet naar handel.” Ferme training, ferme discipline. Ja, ik weet het.

Eén gedachte over “Over een ferme training

  1. Oi, wat heftig die weegschaal. En wat kan dat opeens dan weer hard oplopen. Blijf je wel lief voor jezelf. Soms gaat het beter, soms wat minder. Maar uiteindelijk ga je er wel weer komen. Succes.

Geef een reactie