Pech

Ik had dus gisteren dikke pech toen ik onderweg naar de Fitness First op de verkeerde manier op een randje stapte of er juist vanaf: ik ging onderuit en behoorlijk hard ook. Eerst leek het wel mee te vallen, ik had een geschaafde knie en een pijnlijke enkel, maar die enkel is dus op gaan spelen gedurende de dag. Ik kon hem dus nauwelijks meer bewegen, hij zat helemaal vast, lopen ging helemaal slecht.
Vandaag naar de dokter gehobbeld die gelukkig op loopafstand zit en zij heeft gezegd dat het de enkelbanden zijn.

De afgelopen week was een baalweek, ik had een rotbui en dan ga ik ook eten en de verkeerde dingen drinken, dus ik vrees het ergste voor aanstaande woensdag. Als ik nu op schema blijf en dus geen 23 punten per dag haal, maar 19, haal ik net de overtollige punten eraf voor deze week. Pfffffffffff

De fysiotherapeut heeft me vanmiddag ingetaped en dat moet twee weken blijven zitten. Helaas, de dokter zei dat ik rustig alles kon doen, maar volgens de fysiotherapeut kan ik dat vergeten. Lopen mag ik voorlopig met behulp van een kruk doen.
Het begint al met dat het eigenlijk niet nat mag worden, dus behalve moeilijk douchen, wordt het dus ook niet zwemmen, geen stoomkamer en geen sauna. Sporten, alles wat een beetje inspannend wordt, dus de helft van waar ik mee bezig ben, kan ik dus ook vergeten. Eerst volgende week maar afwachten, want maandag moet ik weer naar de fysio, en dan zien we wel even verder. Ik heb bowlen ook al afgezegd, want dat gaat hem echt ook niet worden. Nanda moet ik nog afbellen.
Zucht…..

Geef een reactie