De uitdaging van oktober: het vervolg

Deze uitdaging verloopt wat moeizaam. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de week New York. Eerder deze maand heb ik wel tijd gehad om wat te inventariseren. Iemand belangstelling? Ik had het ook al op Facebook gezet, de Ik geef weg groep.

  • Technics midiset, radio, tape deck, 2 boxen van 75 watt, cd speler werkt niet meer
  • Plafonnière, doorsnee 25 cm
  • Glazen schaal met ring, het is niet de originele schaal, maar hij past wel, doorsnee 30 cm
  • Ouderwetsche analoge weegschaal
  • Vijf paraplu’s terwijl ik er nooit één gebruik

20161031a_collageOok tegengekomen: een plastic tas met een heleboel metalen buisjes erin en een doosje met schroefjes. Ik heb geen idee wat het is.
Voer voor grof vuil: een oud kussen: versleten. Twee multomappen. Een oude waterkoker die het niet meer doet, enorm veel bloempotjes en potten, het soort dat je overhoudt als je planten verpot naar een grotere pot. En nog veel meer dingen die ik eigenlijk niet wil zien. Zoals al die kleren in mijn kast die één of twee maten te groot zijn en ik niet meer aantrek.

Nieuwe uitdaging

Ja, Ali en wat wordt de nieuwe uitdaging? Nou, ik ga dus gewoon door met deze. Uit pure noodzaak. Er moet gewoon opgeruimd worden vanwege de verbouwing. Ik denk dat ik meteen doorga met de keuken. Enge dingen doen als kastjes uitruimen en inventariseren wat ik nou eigenlijk gebruik en wat niet. Kan ik meteen nog engere dingen doen als de kastjes schoonmaken. Als ik het strategisch aanpak, kan ik gelijk het stof van de verbouwing opruimen.

Totaal: 1 jaar, 137 dagen.

Eén gedachte over “De uitdaging van oktober: het vervolg

Geef een reactie