Week 3, dag 5 en 6

Vrijdagavond lag ik al in bed toen ik me bedacht dat ik vergeten was mijn blog af te maken en online te zetten. Dat was nou jammer, want geeuwend en wel besloot ik er ook niet meer uit te komen, het was toch al na middernacht. Daarom: een blog over twee dagen.

Vrijdag

Vrijdag, sportdag, weegdag en een feestdag! 89,2 kg! Ik zit onder de 90 kg! En ook alles maar weer eens taille, heup, en dijen opgemeten, had ik zes weken geleden gedaan toen ik begon met de Weight Watchers. En ook daar zitten behoorlijke verschillen tussen. Dat ga ik even niet bloggen, nog iets te confronterend.

Zaterdag

Had ik al gezegd dat ik van het mooie weer geniet? Ik vind het heerlijk, kom er helemaal van bij en krijg er enorm veel energie van. En dat helpt bij het sporten. Wat niet helpt is dat ik krachttraining mag doen. Pfffff. Gisteren was de eerste keer, morgen mag ik het zelf doen. En gisteren was pittig om een understatement te gebruiken. Het is ook saai eigenlijk, de laatste weken hadden we vooral aan conditie gewerkt door middel van circuittrainingen en dat was toch wel leuk en afwisselend.
Qua sport merk ik dat ik meer kan en ook meer doe. Mijn doelen worden wat scherper en ik ben ook fanatieker.
Deze week drie keer getraind, dat heb ik niet vaak gedaan. Die twee keer haalde ik de laatste maanden wel, die derde keer is een cadeautje. Komende week wil ik het weer doen, maar die derde keer doe ik cardio in plaats van krachttraining.

En? Nog iemand fanatiek bezig?

Totaal: 20 dagen

1 gedachte op “Week 3, dag 5 en 6

Geef een reactie