Welterusten voor vandaag

Bestaat er zoiets als te vast slapen? Vast wel, ik werd vanochtend wakker, ben normaal al goed in snoozen, nu slaagde ik daar gewoon drie kwartier lang in. Toen was ik wakker genoeg voor koffie, maar zeker niet wakker genoeg om even het Zuiderpark in te gaan. Morgen beter. Als het tenminste niet regent, want het weerbericht is niet gunstig. Energieniveau is laag.

slapen

Werk

Pas in de middag lukte het een beetje, het werk. En dat was maar goed ook, want ik wilde nog wat dingen afmaken. Maar ja, dat ik zo laat op gang kwam, had ook weer tot gevolg dat ik langer doorging dan ik wilde. En slaperig ben ik nog steeds. Ik doe het maar rustig aan de rest van de middag. Ik had me heel geïnteresseerd ingeschreven voor een webinar vanavond over eerlijk en groen uit de crisis. Daar ga ik nog even over nadenken. Verder heb ik het vermoeden dat het goed voor me zal zijn als ik weer in een kantoorritme zit. Half juli mogen we weer terug naar kantoor, het is geloof ik wel de bedoeling dat we niet met zijn allen tegelijk daar zitten.

Rust

Voor de rest van de dag rust. Even niet te veel. Boek erbij, bak thee erbij. Afsluiting. Vanavond lekker vroeg slapen. Tot morgen mensen.

Eén gedachte over “Welterusten voor vandaag

Geef een reactie