Over zwemmen

Vandaag was het zover, ik mocht weer gaan zwemmen. Drie en een halve maand geen zwembad. Health City was helemaal open, inclusief zwembad, kleedkamers, douches en sauna. En ik heb genoten. Het zwembad was rustig, ik heb de meeste tijd in mijn lievelingsbaan gelegen, namelijk de tweede baan. Maximaal mogen er veertien mensen in het zwembad, maar dat heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt.

zwemmen

Deze foto heb ik eerder gebruikt op mijn andere blog, namelijk voor het eerst hier, in een #WOT over alleen zijn en voor de tweede keer hier, in een #WOT over het zwembad. Ook heb ik hem hier gebruikt, in een #WOT over water. De laatste keer dat ik hem heb gebruikt is bij mijn blog over flex zwemmen. De Afbeelding is van Stefan Kuhn via Pixabay.

Zen en zwemmen

Ik had het gemist, gewoon lekker in het zwembad hangen, baantjes trekken, onthouden hoeveel baantjes het waren, onderweg bedenken wat op mijn boodschappenlijstje moet. Ook bedenken dat ik een paar dingen voor het werk moet regelen en dat het eigenlijk vandaag moet. Maar ik log toch nog in vanmiddag voor een vrijmibo en pubquiz op Teams, dus het komt goed. Ik had me van tevoren verheugd op een enorm aantal baantjes en minstens een uur in het zwembad, maar ja, ik was ook bij Pedro geweest die me behoorlijk heeft afgebeuld. Na 36 baantjes kwam de man met de hamer en sloeg overal zo hard tegenaan dat de moeheid toesloeg. Ik had vannacht ook slecht geslapen, dus dat zal ook mee hebben geholpen. Volgende keer weer. Vandaag was het in ieder geval heerlijk.

Eén gedachte over “Over zwemmen

  1. Je hebt nog nooit meegemaakt dat er meer dan 14 mensen in het zwembad waren? Wooooow, ik ken het hier niet anders dan dat het filezwemmen is. Daarom ben ik er ook mee gestopt, het was echt niet leuk meer om zo te zwemmen.

Geef een reactie