Cijfers

Afvallen

In deze blog even wat cijfers. Eerst over afvallen. In deze serie met P heb ik nog zes trainingen tegoed. De laatste keer was ik vier ons afgevallen. In dit tempo zit ik aan het eind dus op 77 kg, terwijl ik wel minimaal wilde eindigen op 76,4 kg. Voor mijn cijfernerd hart, dan zit ik dus op 25 kg gewichtsverlies, ruim twee jaar na de eerste training. Vlaggetje.

Sportschool

Mijn sportschool heeft een actie waarbij je, als je tot 1 september 40x komt sporten, kans maakt op 1 jaar gratis fitness. Tot nu heb ik zes stempeltjes. Ik heb al zitten rekenen. Als ik stug 4x per week ga, dan haal ik het. Waarschijnlijk word ik voor dat jaar fitness natuurlijk verslagen door die fanatieke sporters die elke dag daar de deur platlopen. Maar in de tussentijd kan ik wel bij de tiende keer mijn antieke Fitness First bidon vervangen door een Health City bidon. Bovendien kan ik bij de twintigste keer een personal training sessie behalen, aangezien ik die natuurlijk nog helemaal niet doe. Bij de vijfentwintigste keer haal ik een handdoek binnen. Bij de vijfendertigste keer wordt het een verrassing.

Regen

regenHet werd gisteren al voorspeld, het zou de hele dag gaan regenen. De KNMI had voor één keer gelijk. Vanochtend, vanmiddag, vanavond regen. En dat voor juni. Voor de hele week wordt nog meer regen voorspeld, ook zon, maar we houden het echt niet droog en daar word ik erg moe van. Het is dat ik me had voorgenomen mijn humeur niet te laten verpesten door dit weer, maar dat kost wel moeite. Het heeft vandaag dus al negen uur geregend, wat bijzonder schijnt te zijn voor juni, maar er is nog geen record verbroken.

Totaal: 1 jaar, 6 dagen

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie