Dag 144 – WW – vakantie!

Ja, ik hou het goed bij, dit blog. Druk, druk, druk is het standaardexcuus. Maar nu heb ik vakantie. De dag voor Kerst had ik al vrij, blij toe met al dat geploeter door die sneeuw, en ik ga pas in januari weer aan het werk.
Afvallen is een beetje in het slop, de laatste keer (afgelopen woensdag) was ik aangekomen, ik weeg nu 88,6 kg, dus het gaat er wel vanaf. Maar ik had door alle sneeuw die op zondag gevallen was, mijn ochtendje sporten gemist, er was geen doorkomen aan. En door diezelfde sneeuw heb ik de hele week de bus genomen.
Nanda had ik dinsdag, met moeite ben ik op tijd gekomen. Nanda is trouwens mijn personal trainer, een luxe waar ik afgelopen zomer aan ben begonnen. Zij martelt me eens in de week met een half uur spieroefeningen en ik vind het heerlijk. Wat wel jammer is, dat ze in januari een eigen fitness krijgt en bij Fitness First weggaat, maar ik denk wel dat ik een nieuwe Nanda neem. Het werkt voor mij dat ik eens in de week gericht bezig ben.
Nu is het dus Kerst, heb ik komende woensdag geen WW-bijeenkomst en let ik even nergens op. Dat moet ik heel snel weer wel gaan doen, want ik wil in geen geval weer boven die 90 kg. Het is goed geweest. Ik heb wel eerder van die pogingen tot afvallen gehad, waar ik dan mee stopte na een paar maanden, nu moet ik gewoon doorzetten.

1 thought on “Dag 144 – WW – vakantie!

Geef een reactie