Dag 152 – WW – nieuw jaar, nieuwe kansen

Voor iemand die van plan was het oude jaar op 31 december in een blogbespreking te zetten, ben ik ietwat laat…
Ik ben 22 weken bezig met Weight Watchers, in die weken ben ik 8,6 kg afgevallen, dat is even bij benadering, want bij gebrek aan een WW weegschaal ben ik bij de Fitness op dat apparaat gaan staan. Ik was al anderhalf jaar bezig met sport, maar eigenlijk pas het afgelopen half jaar fanatiek. Ik heb een personal trainer die helaas nu weggaat, maar ik heb al besloten iemand anders te nemen. Dat is voor mij een stukje motivatie dat toch noodzakelijk is. Ik zie het resultaat in de vorm van afvallen en een lijf dat er een stuk strakker uitziet.
Mijn streefgewicht heb ik op 70 kg gezet. Ik weet niet of ik dat ga halen in 2010. Ik ben voorzichtig. Laten we eerst maar eens proberen de eerste maanden van het jaar door te komen. De tijd van de goede voornemens is vaak rampzalig voor een eerder begonnen goed voornemen, heb ik al bij Willow gezien.
Vind ik het lekker? Ja, ik ergerde me al langer aan het overgewicht, had er ook gewoon last van, baalde dat ik toch wel dikker was, maar had blijkbaar toch even die knieblessure nodig om genoeg motivatie te krijgen. Die kilo’s die ik nu ben afgevallen zijn toch genoeg voor een maat minder. Is leuk…. We gaan door.

Geef een reactie