De andere helft van de week

Na vier dagen

Dinsdagavond besloten dat ik geen tijd had, woensdagavond had ik ook geen tijd, vervolgens werd het donderdag ook niets, want ik vergat het eigenlijk en nu is het vrijdag: blogdag. Maar het was vandaag ook trainingsdag en weegdag en een goede dag: 88,4 kg. Het trauma van de vorige week is weg.
OK, het zat me dus een beetje hoog.
Ik baalde een beetje ontzettend omdat ik me dus keurig aan alles had gehouden, nergens had gezondigd en vervolgens aankom.
Ook heb ik de trainingen opgevoerd naar drie keer per week.
En ik word dus een beetje fanatiek.

Pas op de plaats

Het is wel goed om af en toe weer een beetje perspectief in te bouwen. En terug te gaan naar normale motivatie, namelijk, het is ook gewoon lekker om te trainen. Vandaag was veel, in hoog tempo, #tongopdeschoenen, maar daarna voelt mijn lijf zo lekker. Daarna is het ook heerlijk om puur voor ontspanning even het zwembad in te duiken waar het op een doordeweekse dag overdag heerlijk rustig is.

Wat nu?

Zo doorgaan, genieten van het mooie weer en de zomer, heel veel boeken lezen, nog meer afvallen, en nog meer trainen. Het zou leuk zijn als ik een trainingsmaatje zou krijgen, maar dat zit er bij de beide beste vriendinnen M en W niet in. Die zijn totaal niet gemotiveerd.

Totaal: 33 dagen

Geef een reactie