De rest van de week

Dinsdag en woensdag
Laat ik voor deze dagen volstaan met de mededeling dat het regende. En daar krijg ik een heel slecht humeur van, zeker in juli. Met mijn voornemen voor deze zomer: vrije dagen nemen, is het wel de bedoeling dat het mooi weer blijft.
Donderdag tot en met maandag heb ik vrij en dat is erg lekker.

Training
Vrijdag heb ik weer een afspraak met P. Hij en ik zijn zeer tevreden met het feit dat ik blijf afvallen. Niet zo daverend veel, 6 ons dit keer, wat mijn gewicht op 87,2 kg brengt, maar ik blijf afvallen en daar ben ik wel blij mee.
De training dit keer: krachttraining. Het doet me denken aan jazzballet van vroeger toen ik tiener was. De lerares vertelde altijd dat als je niets voelde het niet goed deed. Nou, ik voel genoeg kan ik zeggen. Allemaal spieren die ik weinig tot niet aanspreek. Schouders, borstspier, biceps, oef. Ik heb daarna nog wel energie genoeg om 50 baantjes in het zwembad te trekken. Weer een kilometer erbij.

Weekend
Twee dagen vrij nemen en je hebt een korte vakantie waarin je uitstapjes kan maken. Op de eerste zondag van de maand augustus wordt de Deventer boekenmarkt gehouden. Een boekenfestijn, dat gehouden wordt in de binnenstad en aan de IJssel. Ik ga er niet elk jaar heen, maar zo af en toe. Ik denk dat ik alle Engelstalige hoekjes wel heb gevonden, mijn oogst: een prachtige buit aan SF en fantasy boeken, waaronder een complete serie van drie.
Wel heb ik vandaag de sport overgeslagen, dat paste namelijk echt niet. Maar geen nood, dankzij agendaproblemen heb ik morgen weer een afspraak met P.

ovenschotelQua eten heb ik een nieuw gerecht gevonden in de Facebook groep met koolhydraatarme recepten. Een ovenschaal vol met paprika, aubergine, courgette, champignons, knoflook, de laatste drie peentjes en twee stukken kippendij. Gisteren hetzelfde maar zonder peentjes. Lekker, maar wel veel. Laat maar weten als je het recept wil hebben.

Totaal 49 dagen

Geef een reactie