Herziening van mijn weekschema

Wat gebeurt er als je geen afspraken maakt voor sport? Nou, in mijn geval dus niets. Had ik vorige week nog een mooi weekschema opgesteld, vandaag bleek al dat er weer weinig van terecht was gekomen. Gisteren was een pyamadag, vandaag had ik het verslapen en kwam er wederom niets van. Vanmiddag was ik het een beetje zat en heb ik afspraken zitten maken in het afsprakensysteem van Mulder. Morgenochtend ga ik dus Milonnen en donderdag heb ik buitensport ingeboekt.

Net op tijd

Mulder blijkt dus na verloop van tijd even na te bellen bij nieuwe leden of het allemaal bevalt. Ik zat dus enigszins met het schaamrood op mijn kaken aangezien ik één keer was geweest en verder nog niet. Gelukkig kon ik het een beetje goed maken aangezien ik wel afspraken had gemaakt. De dame aan de telefoon was het gelukkig met me eens dat een nieuwe routine opbouwen best wel lastig kon zijn.

De rest van de week

Vrijdag heb ik een afspraak met Pedro. Het plan is nu eigenlijk dat ik zondag een Miloncirkel ga doen. Ook wil ik kijken hoe het uitkomt met de groepslessen, want dan ga ik een yogales doen. Mulder raadt aan de Miloncirkel twee keer per tien dagen te doen, dus dat moet ik echt gaan inplannen. Het streven is er, nu er ook naar handelen.

Geef een reactie