Het wordt weer een korte

Ik zit nog steeds in die flow van elke dag bloggen en bij mijn dagindeling hou ik er rekening mee. Als ik dus weet dat ik naar een vriendin om met zijn tweeën op anderhalve meter afstand films te kijken, schrijf ik vroeg. Dikke kans namelijk dat ik niet voor 12 uur vannacht thuis ben.

Waar haal ik inspiratie vandaan?

Nou, onder andere van dat bericht dat ik uit een nieuwsbrief van Women’s Health haalde, waarom ik zou moeten zwemmen: omdat mijn lichaam beter herstelt na een training. Iets waarvoor ik het al jaren gebruikte. Training bij Pedro en helemaal moe getraind naar Health City lopen om daar het zwembad in te duiken. Heerlijk, al is het maar 20 baantjes. Voordat alle sportscholen dicht gingen had ik al tijden mijn minimum op 20 baantjes gezet en ging ik dat zelfs verzetten naar 30 baantjes. Deze week heb ik geïnformeerd bij Health City hoe het zit met het zwembad, maar helaas wisten ze dat nog niet. Ik kijk het dus even aan, en als het bad niet open gaat, ga ik toch maar eens in een gemeentebad kijken.

Nuttige boeken

Vanochtend vroeg kreeg ik een enthousiaste vriendin aan de telefoon die al een tijdje bezig was met aangepaste menu’s. Haar man moet namelijk afvallen. Zij vindt het een bijkomend voordeel dat ze door zijn menu ook afvalt. En zij gebruikt een boek van Yvonne Lemmers, Grip op koolhydraten. Nou geloof ik niet zo in allergie of overgevoeligheid voor koolhydraten, zoals mevrouw Lemmers stelt op de achterflap van haar boek, maar ik vind het de moeite waard om door te nemen. Kijken of dat werkt, naast mezelf een schop geven. Uiteindelijk wil ik gewoon gezond en lekker blijven eten. Diëten werkt niet voor me, dan blijf ik voortdurend aan eten denken. Morgen weer verder.

Geef een reactie