Nogmaals over verjaardagen en trainingen

Het was vorige week en deze week mis en dat kwam omdat ik de afgelopen twee weken gewoon nergens op gelet had. Het was dus 82,3 kg. Skyhealth heeft geen weegschaal, dus ik had me na de training bij Health City gewogen. Het bonnetje had ik gefotografeerd en naar Pedro geappt. Ik keek er zuinig van maar ik kon gewoon voelen aan zijn appje terug dat hij ook zuinig keek. Dat wordt dus gewoon werken deze week.

Vergelijken

Als cijferfreak heb ik mijn gewicht genoteerd vanaf dat ik begonnen ben. Ik heb dus van drie jaar mijn gewicht genoteerd en ik kan terugvinden dat ik in december 2015 een vergelijkbaar gewicht had: 82,1 kg. In januari 2016 was ik zelfs nog zwaarder, namelijk 83 kg, maar vanaf die maand is het omlaag gegaan. Vorig jaar rond deze tijd zat ik op 78,7 kg en was ik zelfs afgevallen in die weken rond mijn verjaardag.

Training

trainingAfgelopen vrijdag de tweede training met Pedro gehad. Het was lekker, warm en inspannend, maar heerlijk om me weer mega uit te sloven. Leuk en gevarieerd, ik heb bijvoorbeeld weer eens gebokst en dat was lang geleden. Vandaag ben ik naar de sportschool gegaan met de bedoeling een les Body Balance te doen, maar dat was pech, want het was yoga geworden, hetgeen dus niet in het rooster staat. Maar de lerares was naar de zaterdag verhuisd en blijkbaar hebben ze nog geen nieuwe. Yoga dus van een Amerikaanse docent aan zijn accent te horen, goed in techniek, maar weinig samenhang in de les. Dan ga ik liever op zaterdag naar de Body Balance. Dinsdag wilde ik eigenlijk weer het krachtschema van Pedro doen. Kijken wat daarvan mogelijk is. Daarna nog even zwemmen.

Wijze les van twee weken verjaardag vieren

Bij één dag houden, misschien twee dagen, maar twee weken wordt afgestraft. Vergeleken met een maand geleden zit er gewoon twee kg bij. En dat gaat dus vrij makkelijk, stukken makkelijker dan het er weer af krijgen.

Totaal: 1 jaar, 339 dagen

Geef een reactie