Over de vrijdag

Van elke dag bloggen naar nauwelijks bloggen. Ik kan dat. Geen enkele moeite. Maar nu wil ik toch weer aan de gang. Het hoeft allemaal niet zo uitgebreid, maar het blog wenkt.

Circuitje

Nog steeds train ik op vrijdag met Pedro. Hij vraagt altijd waar ik zin in heb en vaak antwoord ik: circuitje. Verschillende oefeningen achter elkaar doen. En dat heb ik vandaag dus ook weer gedaan. Deadlift met 25 kg, 20x. Geen probleem, dat lukt me wel. Schuin aan riemen hangen en mezelf optrekken, daarbij vooral geen holle of bolle rug maken, 20x. Ik kan het. Met onderbrekingen weliswaar, maar ik kan het. Kettlebel swing, 20x. Als je dat ding eenmaal aan de gang hebt, gaan die 20x gesmeerd. De killer van de dag was de wall ball. Grote bal van zes kg omhoog gooien tegen de muur aan, maar wel vanaf die bal die op de grond ligt. Dus echt vanaf zitten omhoog. Gelukkig maar 10x anders had je me echt kunnen opvegen. De verrassing van de dag? Ahum. Vier rondjes. Ik was om 10:15 begonnen en keurig om 11:00 klaar met 280 herhalingen. Ik was stiekem blij dat er geen tijd meer was voor een plank. Het was nu toch al genoeg voor een volslagen doorgezweet lijf. En dan vraag ik zelf om een circuitje.

En de rest van de vrijdag

Douche om het zweet af te spoelen. Rust. Krantje lezen, boekje lezen, haakwerkje, ben begonnen met een sjaal met een netmotiefje. Schemaatje maken voor komende week, ik merk dat ik daar toch beter op functioneer. Even creatief doen met lettertjes voor een foto bij dit blog en verder niets bijzonders. Tot de volgende keer.

Eén gedachte over “Over de vrijdag

Geef een reactie