Van mijlpalen, pinda’s en banen

Er was een blij meisje aan het sporten vandaag. Door het goede bericht over mijn baan – jawel, aanstelling voor onbepaalde tijd – kan ik me richten op andere dingen, zoals onder die 80 kg komen. Er is een behoorlijke spanning van mijn schouders af gegleden. Een mooie mijlpaal.
Ik was wat aangekomen, het was namelijk 80,9 kg vandaag en daarom zit ik onder de lunch bij de Hema met P te appen in plaats van aantekeningen te maken voor dit blog. Wat kan ik doen om onder die magische 80 kg te komen? Week 1? Geen suiker? Elke dag sporten? Dat ga ik trouwens niet halen. Niet snoepen? In mijn geval betekent dat trouwens van de pinda’s afblijven.

pinda'sDe volgende mijlpaal wordt die 80 kg grens. De komende week ga ik dus weer een beetje strenger voor mezelf zijn. Dus, zoals P appt, me aan week 1 houden, geen pinda’s en drie keer sporten, cardio, een uur. Dat kan nog wel eens tegenvallen. Zondag lukt dat wel, maar ’s avonds heb ik de neiging wat korter te gaan, omdat ik daarna nog moet eten en het behoorlijk laat kan worden op die manier. Twee keer lukt meestal wel, maar drie keer? Maar het moet wel gaan lukken. Op naar de volgende mijlpaal.

Totaal: 292 dagen

Geef een reactie