We gaan gewoon door

Maar vandaag even wat minder dan anders. Niet alleen was ik idioot laat uit bed (half 12) maar het was ook nog eens idioot warm in de sportschool. Het is vandaag een heerlijke dag, maar te warm voor sport. Het programma vandaag was dus ultrakort. Het verblijf in het zwembad ook, nog nooit meegemaakt dat alle drie banen bevolkt werden door minimaal drie mensen elk. Zes baantjes gezwommen, genoeg om nat te worden, toen vond ik het wel goed.
Thuis lekker rustig aan gedaan en wat voorbereidingen gedaan voor de lunch morgen, ik wil een pastasalade meenemen. Even wat anders dan de sla die ik gelukkig nog niet zat ben, maar wel voor de broodnodige variatie. Het Weight Watch kookboek biedt een recept met tomaat, garnalen, een beetje veldsla en appel. Weight Watchen doe ik niet meer, maar de kookboeken die ik heb, bieden wel leuke recepten. Er is ook nog een eenvoudige variant met cottage cheese en tomaat.
Het sportschema voor deze week staat ook al in mijn agenda. Dinsdag ga ik weer voor mezelf trainen, vrijdag is de training met P weer aan de beurt.

Totaal: 77 dagen

Geef een reactie