Een week met denksport

Mijn agenda was leeg vorige week. Geen bowlen op dinsdag, geen sport op vrijdag, geen sport op zondag. Dat heb je met een geblesseerde kuit. Ik voel die zweepslag nog steeds en weet nu ook precies waarom het een zweepslag heeft, zo voelt het namelijk aan.

Wat doe je nu?

Ik geef eerlijk toe, ik heb een beetje met mijn ziel onder de arm gelopen. Het sporten is zo in mijn schema gebakken dat het echt wel even wennen was. Maar gelukkig had ik boeken opgestuurd gekregen van een vriendin die medelijden had en dat was de oplossing. Ik heb ouderwets op de bank gezeten en heb gelezen.

boekenDenksport is dat, lezen tot je er ongeveer bij neervalt. Mijn Goodreads is omhoog geschoten, zeven boeken in één week tijd. Het scheelt ook dat ik niet fiets, maar in tram en metro zit op het moment, lekker veel tijd om te lezen.

Deze week

Deze week ga ik nog even niet sporten. Ik voel die kuit gewoon nog, ik loop wel beter, maar het houdt allemaal nog niet over. Ik heb Bert dus nog afgezegd voor deze week. Wel heb ik een afspraak met Pedro gemaakt voor volgende week. Hij gaat namelijk weer trainingen geven, maar op een andere locatie. Ik ben benieuwd.

Dat gewicht

Even geen idee, ik sta alleen in de sportschool op de weegschaal. Op zijn vroegst zie ik dat dus pas volgende week. Ik weet wel dat ik een beetje moet uitkijken met eten. Weinig bewegen en hetzelfde blijven eten, dat gaat niet goed komen.

Geef een reactie