Weer opbouwen

Een week niet gesport omdat ik een week weg was, naar Berlijn, in een hotel zonder sportfaciliteiten. En ik was me er van bewust dat het een lastige week kon zijn. Elke avond uit eten, waarbij dan ook wel een biertje of een wijntje gedronken zou worden. Overdag erg weinig controle op wat ik zou gaan eten. Dat werd dus vaak een broodje of een curry worstje, de geliefde Berlijnse snack. Eén keer had ik het geluk dat ik een salade kon eten.

En wat doe je dan ’s avonds? Je doet oefeningen om toch nog het idee te hebben dat je iets doet. Ik ben trots op mezelf [voegt smiley in]. Verder was het wel een beetje afzien die week Berlijn, veel lopen, veel hangen, veel staan, dat heb je met een studiereis waarbij je allerlei bibliotheken gaat bezichtigen. De zondag heb ik dus gewoon even helemaal niets gedaan. Dat had ik nodig om weer even wat gevoel in mijn voeten te krijgen.

smileyDeze week had ik vrij en mooi de gelegenheid om overdag te gaan sporten en dat heb ik dus ook gedaan. Dinsdag een les Power Yoga, het verschil met gewone yoga heb ik niet echt gemerkt. Donderdag heb ik gewoon van alles gedaan, maar even geen sprintjes, aangezien ik nog last had van mijn benen. Vandaag heb ik weer in de Body Balance les gestaan en het viel wel wat tegen eigenlijk. Gelukkig bleek dat de lerares het ook een buitengewoon pittige versie vond, dus ik mocht spierpijn hebben. Geen P deze week, want hij is op wintersport, hetgeen wel bijzonder mag heten in mei. Ik heb dus nog een week om mijn eetpatroon weer op de rails te krijgen, want ook deze week was ik nog aan het rommelen. Beetje te gemakkelijk, thuis zitten en snacken.

Totaal: 327 dagen.

Geef een reactie