Andere planning

Het is vrijdag en ik zou eigenlijk in de sportschool moeten zijn. Maar P is druk bezig aan zijn nieuwe huis en ik heb deze week geen training met hem.

Andere planning

Komende week kan ik niet op zondag trainen omdat ik dan in het Circustheater zit met vrienden voor de middagvoorstelling van Beauty and the Beast. We zijn van plan om daarna te gaan eten bij een strandtent. Dinsdag bestuursvergadering van mijn toneelvereniging, een dag waarop ik normaal train, en tussendoor wil ik nog trainingen plannen. Gisteravond in het zwembad heb ik een andere planning bedacht. In plaats van op vrijdag te trainen, verplaats ik het naar zaterdag. Komende week ga ik dan op maandagavond en woensdagavond trainen. Mooi verdeeld, want vrijdag zie ik P dan weer.

Body Balance

Ik wilde vandaag naar Body Balance gaan, maar morgenochtend om 9:45 is er weer een les. Goede reden om redelijk op tijd uit bed te komen. Daarna zwemmen, mooie zaterdagbesteding.

Zon, zon en zon

Dat ontbreekt behoorlijk aan deze zomer. Gisteren was één grote regendag, vandaag is het behoorlijk betrokken en ik mis het wel. Mijn plan was hier en daar een zonnige dag vrij te nemen. Zoals het er nu naar uit ziet, hou ik dagen over. Hopelijk is het weer morgen en zondag beter en kan ik er nog wat van genieten.

Totaal: 1 jaar, 58 dagen

Geef een reactie