Een paradijselijke vrijdag

Een vriendin vertelde vrijdagochtend op Twitter dat ze een volle werkdag tegemoet ging. En ik? Nou ik moest naar een contactlenscontrole, een training met Pedro* en de rest van de dag eigenlijk niets. Dat was toch wel paradijselijk eigenlijk, vond ze. Dat vond ik ook. Het is ook weer wonderlijk hoe snel zo’n dag voorbij is.

Chocolade

chocoladeHet was moeilijk deze week. Ik had zin in allerlei lekkere, dik makende dingen. Donderdagavond vanuit de sportschool, heb ik mijn route naar de fietsenstalling onder het gemeentehuis zo gelopen dat ik geen winkel tegenkwam. Ik wist gewoon dat ik voor gaas zou gaan, voor veel chocolade of zo. Ik ben deze week dus niet helemaal geslaagd, want het was 76,8 kg, maar ik zit nog onder de 77 kg en wil daar ook blijven. Even mijn best doen dus, komende week.

Heerlijke dag

Het was gewoon lekker. Okee, het wegen viel even tegen, want ik was aangekomen. Maar de training was heerlijk, zwaar weer, maar ja, daar heb ik een trainer voor. En dan te bedenken dat we met de Leg Extension begonnen, een apparaat dat absoluut niet mijn lievelingsapparaat is. De eerste tien keer die benen op en neer gaan wel, daarna gaan de spieren in mijn benen branden en protesteren. Gelukkig deden we ook nog dingen die leuker waren, maar we gingen wel tot het gaatje. De plank op het eind was dan ook niet mijn beste. Met 46 seconden zakte ik met mijn knieën op de grond.
Dat viel me wel op. Ik was dinsdag wezen trainen en had daarna zat energie over. Blijkbaar toch een teken dat ik in mijn eigen trainingen wel wat meer erin mag gooien. Na zo’n training als op deze vrijdag zit ik de rest van de dag na te gloeien.

Totaal: 1 jaar, 121 dagen.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik.

*toestemming gevraagd, ik mag zijn naam noemen

Geef een reactie