Mijn vijf favoriete fitbloggers

Ditmaal iets heel anders. Ik volg diverse bloggers die zich bezig houden met fitness, voeding, etc. En die ga ik jullie niet onthouden, wie weet zorgt het voor inspiratie.

Fitgirls

Yvonne van Haastregt, een studente voeding en diëtetiek, enigszins verslaafd aan sporten, deelt recepten, fit info en haar trainingen.

Lienke, 25 jaar, staat om 7 uur ’s ochtends in de sportschool, gaaaaaappppp. Haar site heet dan ook Dear Good Morning. Ze blogt over sport en voeding.

Daisy Oppelaar van I Love Health, maakt jaloers makende tripjes naar Bali en heeft een boek geschreven met de titel I Love Health.

Olympisch atlete Dafne Schippers heeft samen met zus Sanne de site Dafne Likes, waar ze heerlijke recepten uitwisselen en het ook nog over sport hebben.

I’m a Foodie wordt gevuld door een team van bloggers dat ook een boek heeft geproduceerd, Eet als een expert.

fitnessKenmerk van al deze bloggers, ze zijn zonder uitzondering jong, ook het team van I’m a Foodie. Ze hebben vrijwel allemaal bedrijven of zijn een bedrijf (Dafne). Ze zijn goed in calorieën tellen, trainingsschema’s maken en het preppen van maaltijden. Gelukkig gebruiken ze hun hersens en weten ze dat je af en toe ook wat mindere dagen hebt. Dan gaan er dingen je mond in waar je absoluut niet van afvalt. Anders zou ik de dames niet volgen. Ik haal eruit wat ik leuk vind, zoals recepten en oefeningen.

Ik ken mannen onder de fitbloggers als Kjell die zijn blog met zijn vriendin Carmen vult. Ook lees ik Jelmer de Boer die net een boek heeft geschreven met de intrigerende titel Eet taart krijg een sixpack. Maar het merendeel van die fitbloggers zijn jonge vrouwen.
Wat dat betreft ben ik dus een uitzondering met mijn leeftijd. Maar ik bedacht me nog iets: zijn er ook andere afvalbloggers? Een zoektocht op internet haalde niet veel uit, behalve de realisatie dat je ook over afval kan bloggen. Maar misschien kennen jullie bloggers die over afvallen bloggen? Tips zijn welkom

Totaal: 1 jaar, 123 dagen.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie