Over evenwicht en knopjes omzetten

Het was deze week even wat minder dankzij overgangsklachten. Ik heb vanaf het weekend in de lappenmand gezeten en voel me nu gelukkig weer wat beter.

Training

Die lappenmand zorgde er wel voor dat ik naast de training met Pedro deze week maar één keer voor mezelf heb getraind. De training met Pedro was weer lekker. Squatten met gewicht, deadlift met 40 kg, mountainclimbers, de slee duwen en ook trekken en nog meer zorgde ervoor dat ik aan het eind van de training geen energie meer overhad voor de push-ups en de plank. Voor komende week is het voornemen het oude schema op te pakken, dus op zondag en dinsdag ga ik naar de sportschool.

Evenwicht 1

evenwichtIk heb afgelopen vrijdag vanaf Skyhealth lopen twijfelen of ik in Health City op de weegschaal zou gaan staan en ik heb het uiteindelijk niet gedaan. Het levert voor mezelf iets teveel stress en negatieve gevoelens op en dat kan en wil ik even niet gebruiken. Mijn gewicht staat dus op 81 kg, het getal van vorige week en dat blijft een maand staan.

Evenwicht 2

Ik ga het met mijn voeding op een andere manier proberen. Pedro raadde me Saintfit aan, ik heb een voedingsschema laten maken en ga dat de komende maand volgen. Geen gekke dingen, geen maaltijdvervangende shakes, maar wel shakes ter aanvulling en een menu van 1800 cal per dag. Eraan werken of dit het knopje voor me omzet en of het me gaat helpen over die heel lastige grens van 80 kg heen te komen.

Evenwicht 3

Ik had oktober eigenlijk al tot opruimmaand verklaard, maar dat ga ik even verschuiven. Ervaring leert dat mijn energie op teveel punten richten betekent dat het allemaal maar half gebeurt. Afvallen en een nieuw voedingsschema dus. En wat simpels erbij. Zoals mijn plank weer terugbrengen naar die twee minuten, de mat ligt al klaar. Wie doet er mee?

Totaal: 2 jaar, 106 dagen.

Foto: Austin Neill op Unsplash.

Eén gedachte over “Over evenwicht en knopjes omzetten

Geef een reactie