Een gewone trainingsweek

In de planning: een gewone week die keurig netjes begint op zondag met een training. Ik wilde ook gaan trainen op dinsdag en donderdag. Vrijdag staat er een training met P in de planning. Als de weerberichten uitkomen, ga ik donderdag overdag trainen want dan neem ik fijn vrij. Voor het zwembad is dat heel gunstig, want dat kan overdag heerlijk rustig zijn.

Gewicht

Het was vrijdag best wel een zware training, maar wel eentje die ik met een goed humeur heb uitgevoerd. Het was 77,5 kg. Ik was dus afgevallen in de afgelopen twee weken. En dat is alleen maar mooi. Ik lijk door het moeilijke plateau van die 80 kg heen te zijn gegaan. Dat geeft de burger moed.

Training

Opbouwen. Het krachtschema dat ik met P heb opgesteld geeft nog steeds aardig wat moeite en ik wil wel wat meer doen. Ik ben druk bezig met mijn cardio weer op te bouwen. Ik heb maanden last gehad van mijn rechterknie en het ging allemaal niet zo makkelijk. Ik voel hem nog steeds enigszins, maar echt last heb ik er niet meer van. Vandaag (zondag) ging het lekker. Het enige wat tegenviel was de temperatuur in de sportschool. Het was ordinair warm.

Zon, zon en de uitdaging

Volgende keer dat ik zo’n uitdaging doe, doe ik dat in november, als je geen neiging hebt met een lekker zonnetje op het terras te gaan zitten. Met dit prachtige weer nodigt het gewoon uit op een terrasje een wijntje te nemen. In plaats daarvan zucht ik maar weer en ga ik braaf aan de spa rood of spa blauw of thee of iets anders saais. Het is nu bijtanken voor de rest van het jaar, want eindelijk is het mooi weer. Voor het eind van de uitdaging heb ik twee Westmalles in de kast staan. 1 september is de dag dat ik een Westmalle mag <insert smiley>.

Totaal: 1 jaar, 67 dagen

 

Geef een reactie