Over kou en koude douches

Lente

Het leven is een stuk beter als de temperatuur wat omhoog gaat. Het begint erop te lijken. Een beetje grijs en vochtig nog, maar qua temperatuur stukken beter. Niet meer zo ijzig koud. Lekker weer wat energie opdoen, beetje opwarmen en genieten.

Training

doucheVandaag ben ik weer eens voor een zondagse training geweest. Dat was even geleden. Ik heb me richting sportschool laten schoppen en heb een cardio-training gedaan en de traditie op zondag: de core training. De Body Balance heb ik maar over geslagen, want vorige keer kwam ik daar vandaan met pijn in mijn rug. Een wat mindere verrassing was dat de douches defect waren, wel water, maar geen warm water. Ik ben wel een held, maar niet zo’n grote held, thuis had ik wel warm water.

Gewicht

Mijn gewicht blijft een dingetje. Ik heb het er afgelopen vrijdag met Bert over gehad, omdat het nog steeds niet helemaal goed gaat. Zeg maar rustig, het gaat niet goed. Het was namelijk 79,9 kg, op een haar na weer 80 kg. Ik wil gewoon weer terug naar die 75 kg, daar voel ik me wat geruster bij. En daar hebben we dus ook op gewerkt afgelopen vrijdag. We hebben ook gewerkt op mijn nekklachten, want ik heb weer last van mijn nek en mijn arm en loop weer bij de fysiotherapeut. De tintelingen zijn nog niet ernstig, maar het voelt absoluut niet lekker. De training was vermoeiend, maar wel lekker.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

1 gedachte op “Over kou en koude douches

Geef een reactie