Over nieuwe trainers en lijstjes

Rust en weinig training, dat was ongeveer mijn maand vanaf 7 december, de datum van mijn laatste training met Pedro. December werkt psychologisch. De laatste maand van het jaar, ik word er moe van.

Nieuwe trainer

trainersIk heb nu twee trainingen met Bert gehad. Het is nog een beetje verkennen, wat kan ik en wat kan hij voor mij verzinnen. Tot nu bevalt het me wel. Zeker de tweede training was lekker en heb ik me in het zweet gewerkt. Zo’n training dat je voelt dat je wat hebt gedaan. Hij merkte wel op dat de opbouw met Pedro wel groter was dat hij had gedacht. Hij werkt anders, werkt met schema’s en veel herhalingen, voordeel daarvan: je ziet opbouw, je ziet groei. Nadeel zou kunnen zijn dat er wat te weinig afwisseling is naar mijn zin, maar daar ben ik zelf bij.

Lijstje

Ik ben niet vooruit te branden deze week. Het weekend is één lang kerstweekend. Dat heb je met tweede Kerstdag op maandag. Ik heb deze week vrij en gewoonte getrouw heb ik een to do lijstje gemaakt. Daar staan een aantal dingen op die moeten gebeuren: lampjes kopen voor de badkamer bijvoorbeeld. Ook een aantal dingen die wel eens een keer mogen: onderhoud plegen aan mijn blog. De deuren voor mijn badkamer worden afgeleverd en worden er pas de tweede week van januari ingezet. Voor de rest geef ik me er maar aan over. Dat lijstje is na de vrije week ook nog wel een lijstje. Rust is goed zullen we maar zeggen. Er staat in ieder geval nog een training met Bert op het programma, en ik wil zelf ook nog wat doen. En ik ga bowlen en steengrillen. Morgenavond, zonder bowlmaatje Herman die net een hartoperatie heeft gehad, maar met bowlmaatjes Bauke en Arjan. Lekker een deuk in de baan gooien.

Totaal: 1 jaar, 193 dagen

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie