Nog een warme dag

Ik had goede hoop dat het wat af zou koelen, maar helaas, het is gisteravond bij een bedremmeld regenbuitje gebleven. De temperatuur binnenshuis is in de woonkamer 28,5 en in de slaapkamer 28,3 en daarmee is het buitenshuis (26,7) koeler dan binnenshuis. Vannacht ben ik rond half vier eindelijk in slaap gevallen en daarmee is mijn hele dag een beetje omgerold. Want vanochtend werd ik pas tegen half 12 wakker en nu ben ik nog niet helemaal wakker. Niet om te herhalen dus. En het leek beter te worden dat slapen.

Gewicht

Mijn gewoonte op vrijdag, in de ochtend een afspraak met Pedro, waarbij ik me het schompes werk. Vervolgens loop ik door naar Health City en ga daar het zwembad in. Maar daar ga ik ook op de weegschaal staan, zo’n mooie die een bonnetje uitspuugt waarop ook je visceral fat rating en nog veel meer. Dat is dus het vet dat om je organen zit. Het bonnetje fotografeer ik en app ik naar Pedro. En die kijkt lang niet altijd goed naar dat bonnetje, maar gisteren sloeg hij aan op die visceral fat rating die hoog was. Daar moest dus wat aan gebeuren. Ja, ik weet het. Het gewicht stond op 93,5 kg en dat is veel te hoog, en oh, wat heb ik al vaak gezegd dat er wat aan moet gebeuren, en oh, hoe weinig gebeurt er vervolgens. Hee, warm weer, een wijntje, nog een wijntje, te weinig trainen, want warm en plotseling sta je op vrijdag in een sportschool en weet je gewoon dat het weer verkeerd gaat bij die weegschaal.

Tijd voor ferme discipline

Het moet maar eens afgelopen zijn. Wijntje, lekker, maar toch wat minder denk ik. Water is stukken beter met dit weer. Niet te veel ijsjes, ik heb mezelf één ijsje per dag toebedeeld en waterijs vind ik toch al lekkerder dan roomijs. En voor de rest gewoon weer op de voeding letten. Oh, en Mulder Sport heeft ook zo’n mooie weegschaal met bonnetjes.

Geef een reactie