Nog even aan de gang met sporten

Mijn schema liep een beetje door elkaar deze week. Ik was serieus van plan wat meer te gaan sporten en dat lukte niet. Het is mijn laatste week lidmaatschap bij Health City en ik wilde dus eigenlijk nog wat genieten van de wellness en het zwembad. Helaas speelde mijn knie dusdanig op dat ik toch maar naar de dokter ben gegaan. Waarschijnlijk een knieband die iets niet leuk heeft gevonden. Mijn knie is wat dikker, er zit vocht in en ik heb een spuit gekregen met een ontstekingsremmer. Als ik dus wat wil doen, moet ik echt even uitkijken. Maar zwemmen ga ik dit weekend, al is het elke dag. Maandag zeker, want dan neem ik met een enorme plons afscheid van het zwembad.
Maandag wordt ook de laatste dag dat ik die weegschaal met bonnetje kan gebruiken, dus dat ga ik maar doen. Kijken of een week uitkijken heeft geholpen.

Mulder sport

Wat deze week ook gaat gebeuren is mijn inschrijving bij Mulder Sport. Er is eigenlijk geen reden om het niet te doen. Ik weet gewoon dat als ik me niet inschrijf er gewoon niets gebeurt. Inschrijven dus. Hartstikke handig zo’n sportschool dicht bij. Tien minuten fietsen, ik kan ’s morgens even gaan. Sporten dus. En afvallen dus. Hoewel de ervaring leert dat het lastiger wordt naarmate ik ouder werd. Aankomen is makkelijker, zal ik maar zeggen.

Wat wordt het dus deze week?

Dit weekend naar Mulder Sport. Maandag op kantoor werken en bij Health City trainen en zwemmen. Dinsdag tot en met donderdag thuiswerken en op één van die dagen ook daar trainen. Het wordt een mooie en hoop ik ook droge week. Vandaag was het niet zo droog.

Eén gedachte over “Nog even aan de gang met sporten

Geef een reactie