Over gewicht, massage en broeken

Het was een krachttraining vrijdag, pittig, behoorlijk pittig, mijn lijf deed aangenaam pijn erna. Er zat een bonnetje van de weegschaal in mijn zak met een cijfertje onder de 80: 79,7 kg. Nu dit weer doorzetten. Ik baalde behoorlijk dat ik weer boven de 80 kg zat. En nu? Op naar de volgende mijlpaal die nog 3,3 kg ver weg is: 76,4 kg. Dan is er 25 kg vanaf. Mooi cijfer voor een cijferfreak als ik.

Massage

Kennis gemaakt met het fenomeen sportmassage met een masseur die me stevig onder handen heeft genomen. Mijn kuit vond het prima. Mijn hele lijf vond het prima. Voor herhaling vatbaar.

Zondag

Het plan voor vandaag? Een sessie in de sportschool en dat kan terwijl ik lekker in het zonnetje er naar toe fiets, want het is eindelijk mooi weer. Daar ga ik wat doen, rekening houdend met een kuit die er nog niet helemaal 100% bij is. Dat wordt dus buikspieren e.d. als het tenminste niet weer loei druk is in de PT ruimte. En ik wilde een nieuw record met de plank vestigen en dat lukte bijna: de eerste poging eindigde in een minuut, de tweede was een halve minuut. Toen had ik het gehad. Het zwembad heb ik overgeslagen, door een afspraak met vrienden had ik niet al te veel tijd vandaag.

Broeken

Opruiming gehouden, al mijn broeken gepast en die eruit gegooid waar ik niet meer in paste, of liever gezegd iets te goed in paste. Sommige broeken liet ik los en die zakten regelrecht naar beneden. Op de een of andere manier krijg ik daar een heel goed humeur van.

Totaal 357 dagen

Eén gedachte over “Over gewicht, massage en broeken

Geef een reactie