Over stug doorgaan

Vier dagen van rommelen met mijn gezondheid, pijnlijke buik, darmen die niet mee wilden werken en medicijnen waar ik blijkbaar verkeerd op reageerde. Voor de eerste keer in de coronaperiode heb ik me op donderdag ziek gemeld. Jawel, echt ziek gemeld. Ik voelde me beroerd, het was de hele week al niet goed gegaan, het mocht van mezelf. Vandaag ben ik weer enigszins in orde, maar sport heb ik toch maar overgeslagen. Ik ben zelfs naar buiten geweest, naar de bibliotheek, want die vroeg boeken terug. Daar aangekomen bleek dat ik zelf mocht inleveren, in plaats van de boeken in een grote bak gooien en dat vrijwel alles weer kon. De studieruimte was open, de toiletten waren open. We moesten ons alleen nog om die anderhalve meter bekommeren. Het weer was niet zo vochtig, dus het fietsritje was eigenlijk heel lekker.

Plannen

De plannen voor volgende week:

  • Een dag naar kantoor in Nootdorp, dat was ik namelijk op donderdag al van plan, maar dat ging natuurlijk niet.
  • Sport, kijken of ik bijvoorbeeld zondag fit genoeg ben om een les Body Balance te volgen.
  • #WOT, mijn droom is een voorraad aan #WOT berichten te schrijven, zou mooi zijn, ik heb deze week de joker moeten inzetten. Ik had niet de energie een fatsoenlijke te schrijven.
  • Voorraad aan minibiebfoto’s, een tweede droom: een voorraad aan minibieb berichten te maken.

Ik zit de lijst te schrijven en denk, nou, dat wordt ook wel een lijst voor de week daarop. Er moet nog gewerkt worden ook. En het wordt zomer, mogen we dromen over een redelijk normale zomer? Hoofd in de zon, ogen dicht en gewoon genieten? Het stugge doorgaan kan dan weer even, maar wat ik vooral heb gemist is het genieten. Ronduit genieten van mooi weer, een mooie omgeving, leuke dingen, al was het maar een leuk fietstochtje. Wat vinden jullie ervan? Genieten deze zomer? Ik doe mee!

Eén gedachte over “Over stug doorgaan

Geef een reactie