Over schoenen en trainingen

Plusjes en minnetjes

gewichtHet pluspunt van deze week: vijf trainingen. Dat krijg ik dus voor elkaar als ik op zondag, dinsdag, donderdag en zaterdag zelf ga trainen en op vrijdag met Pedro werk. Het was niet met opzet, maar kwam agenda technisch gewoon zo uit. Die training met Pedro was zwaar maar echt lekker, met onder andere weer een deadlift. Wel was het uitkijken voor mijn kuiten, want helaas heb ik daar nog steeds last van. En dat is dan meteen het minpunt van deze week. Ik doe tegenwoordig voordat ik met mijn training begin een reeks rekoefeningen puur om beide kuiten weer te trainen. Thuis sta ik regelmatig even op mijn tenen, dat rekt die kuiten ook op.

Schoenen

Ik heb nog geen nieuwe schoenen gekocht maar heb op aanraden van Pedro zooltjes besteld. Dat ga ik eerst proberen, want dat is ietsje goedkoper dan nieuwe schoenen kopen, want die zijn niet slecht. Ik zit er alleen wat te laag in en daardoor zijn misschien de problemen ontstaan. Deze week heb ik weer getraind met mijn oude schoenen en dan is het verschil duidelijk te merken.

Planning

De planning voor komende week is op dinsdag en wellicht donderdag weer te trainen. Voor vrijdag staat er weer een training met Pedro op het programma. Zaterdag wil ik naar Body Balance gaan, dat heb ik afgelopen zaterdag ook gedaan en was erg lekker.

Totaal: 2 jaar, 53 dagen, 81,5 kg

Tekening: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie