Over mij

AliWat schrijft een mens op een ‘over mij’ pagina? Dat was bij mij al een tijdje de grote vraag. Toen ik deze site in december 2015 heb ingericht heb ik het kort en – bij nader inzien – vooral saai gehouden. Het enige dat ik sindsdien had vernieuwd is de foto – mooie foto toch?
De basis voor deze site ligt in mijn liefde voor schrijven. Op school vond ik opstellen schrijven al bijna het leukste wat er was. Boeken waren nog leuker. Van die boeken heb ik dus mijn beroep gemaakt en ik ben al jaren informatiespecialist. Eerst bij het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen ‘Clingendael’, tegenwoordig bij internationale grondonderzoeker Fugro.

Dat schrijven komt weer terug in mijn vak-nieuwsgierigheid. Ik wilde dat bloggen wel uitproberen en deed dat eerst op kleine schaal op blogger. Maar nu heb ik een eigen site die ik in twee├źn heb gedeeld. Op de ene blog ik over mijn best wel redelijk gelukte poging tot afvallen daarbij geholpen door sporten en goed eten. Op de andere schrijf ik korte verhalen en blog ik over mijn vak, boeken, toneel en #WOT. En ik blog ook nog over bloggen. Genoeg onderwerpen om me bezig te houden.