Privacybeleid

Wie ben ik

Het website-adres is: https://alimolenaar.nl/stukjes.

Persoonsgegevens die ik verwerk

www.alimolenaar.nl/stukjes verwerkt je persoonsgegevens omdat je deze gegevens zelf indient bij het achterlaten van een reactie.
De persoonsgegevens die worden verwerkt zijn:
– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– IP-adres

Waarom bewaar ik deze persoonsgegevens?

Ik bewaar jouw persoonsgegevens om je te kunnen e-mailen indien nodig.

Hoe lang bewaar ik persoonsgegevens?

Ik bewaar jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard.
Als je een reactie op mijn website achterlaat, dan blijven je gegevens bewaard zolang de website bestaat. Dit gebeurt om te kunnen verifiëren of je al eens een reactie hebt achtergelaten zodat je reactie automatisch goedgekeurd kan worden.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ik verstrek persoonsgegevens alleen aan derden als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Reageren

Het is niet nodig om een account aan te maken als je wilt reageren op blogposts op www.alimolenaar.nl/ali. Wel is het noodzakelijk om een naam (mag een alias zijn) en een e-mailadres in te vullen. Het e-mailadres is nooit zichtbaar voor andere bezoekers, het is alleen zichtbaar in de beheerinterface van www.alimolenaar.nl/stukjes. Het e-mailadres zal uitsluitend gebruikt worden indien de beheerder via e-mail in contact moet/wil komen met de reageerder. De verzamelde e-mail adressen zullen niet worden gepubliceerd, verkocht of anderzijds verspreid worden.

WordPress.com statistieken

Deze site maakt gebruik van WordPress en de bijbehorende WordPress statistieken. Hiermee kan ik zien hoeveel bezoeken er gebracht worden aan de pagina’s en posts van deze blog. Hierbij worden de datum, tijd en de opgevraagde pagina/url, informatie als de gebruikte browser, de website die een bezoeker bij alimolenaar.nl/ali gebracht heeft of zoektermen die gebruikt zijn geregistreerd. Dit gebeurt anoniem en kan niet via IP-adressen herleid worden naar individuele bezoekers.

Toestemming voor het plaatsen van cookies

Voor zover nu duidelijk is in de Telecommunicatiewet en het wetsvoorstel van oktober 2014 m.b.t. de wijziging van artikel 11.7a, de zogeheten Cookiewet, vallen alle cookies die door www.alimolenaar.nl/stukjes gebruikt worden onder de uitzonderingen waarvoor geen toestemming vereist is.
Door gebruik en doorklikken naar diensten van derden, zoals bijvoorbeeld embedded presentaties van SlideShare of Share knoppen van Twitter, Facebook en LinkedIn, kunnen er ook cookies van andere partijen worden geplaatst op de computer/apparaten van bezoekers. Hier heeft www.alimolenaar.nl verder geen invloed op.

In- en uitschakelen van cookies (van andere partijen) en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Ook zijn er tools als Ghostery om inzicht te krijgen in welke cookies er geplaatst worden inclusief de mogelijkheid deze blokkeren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarvoor kun je een verzoek indienen bij mij, als beheerder van deze website.Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met mij. Mijn naam is Ali Molenaar, gevestigd te Den Haag, mail mij op ali.molenaar@gmail.com.