Over veranderingen

Veranderingen

tijd voor veranderingenIk had afgelopen vrijdag een afspraak met Pedro die weer trainingen gaat geven, maar op een andere locatie, namelijk Skyhealth in het centrum van Den Haag. Een locatie waar trainers met hun klanten terecht kunnen voor trainingen. Het is nieuw, net ingericht en ziet er mooi uit. Ik heb mijn besluit genomen en ga vanaf komende vrijdag weer trainen met Pedro. Ik hoef er geen abonnement te betalen, alleen mijn trainingen met Pedro, dus ik kan het combineren met mijn lidmaatschap van Health City. Op zondag en dinsdag blijf ik daarheen gaan en kan ik mooi ook het zwembad en de sauna gebruiken. Ik heb er zin in, ik heb zijn trainingen namelijk best wel gemist.

Sport

Ik zit nog met de naweeën van mijn kuitblessure die eigenlijk zo goed als genezen is naar mijn gevoel, maar nog wat doorzeurt. Ik durf er nog niet zo goed mee te sporten en spring dus noodgedwongen maar in het zwembad. Zwemmen gaat goed.

Gewicht

Ik had me niet gewogen vanaf 14 april, omdat ik eigenlijk alleen de weegschaal in de sportschool gebruik. Dat is natuurlijk een beetje struisvogelpolitiek, ik ben dus dit weekend op mijn eigen weegschaal gaan staan. Dat viel me best mee na bijna een maand nauwelijks bewegen en meer eten dan nodig is: 80,8 kg. Het mag wel omlaag.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Eén gedachte over “Over veranderingen

Geef een reactie