Joker: #WOT deel 11

jokerWe hebben een speciale #WOT deze week, want Martha heeft de joker ingezet. Ze is namelijk ziek. Na een tweet van mij over de sportschool, kreeg ik van haar een bericht terug dat ze al vanaf dinsdag niet gesport had, dus die joker was wel nodig. We nemen allebei sport heel serieus.

Joker ~ 1) Bepaalde speelkaart 2) Drieënvijftigste speelkaart 3) Extra speelkaart 4) Figuur in het kaartspel 5) Grappenmaker 6) Kaart 7) Kaartterm 8) Leukerd 9) Nar 10) Narrenfiguur 11) Overscharige kaart 12) Paljas 13) Passepartoutkaart 14) Potsenmaker 15) Ridicule speelkaart 16) Schalk 17) Speciale speelkaart 18) Speelkaart 19) Wildcard.

Joker inzetten

De joker inzetten betekent eigenlijk dat mijn verhaal alle vormen kan aannemen. Maar ik ga toch even door met de invalshoek van sport. Ik ben een redelijk fanatieke sporter. Op mijn andere blog kan je lezen dat ik met sport en gezond eten ruim 20 kg ben afgevallen in de afgelopen twee en een half jaar. Dat ging zo fanatiek dat ik vier keer per week in de sportschool te vinden was. Eén keer per week met personal trainer, drie keer ging ik alleen trainen. De laatste tijd was het een beetje minder, kan je wel stellen. De afgelopen drie maanden lukte dat niet zo. Ik mag het er van mezelf eigenlijk niet meer over hebben, maar het lag een beetje aan het koude weer. Daar kan ik slecht tegen. Voor mij geen wintersport, ik snap werkelijk niet wat mensen daaraan vinden. Het liep terug naar drie of twee keer in de week. Soms nam ik ’s ochtends die tas niet mee, weer een keer minder. De joker dus, die ik de afgelopen drie maanden voor het hele jaar heb opgebruikt.

Doelen stellen

Met sport stel je voor jezelf doelen. Mijn doel was in de afgelopen twee en een half jaar afvallen. Het doel voor het komende jaar wordt geloof ik die joker niet teveel inzetten. Maar daar ga ik het op mijn andere blog over hebben.

Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier kunt meedoen. WOT betekent Write on Thursday. Het woord van deze week staat hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *