Conditie: #WOT deel 7, 2022

Het gaat eigenlijk automatisch. Begin februari werd ik ziek, belandde ik in het ziekenhuis en moest daarna thuis uitzieken. Nu heb ik dus geen conditie meer. Gisteren heb ik een was opgehangen, daarna moest ik toch echt even uitrusten.

Het #WOT woord van deze week is

Conditie = 1) Beding 2) Criterium 3) Eis 4) Fitheid 5) Fysieke toestand 6) Lichamelijke gesteldheid 7) Uithoudingsvermogen 8) Vereiste

Conditie

In normale tijden sport ik veel. In niet zo normale tijden met gordelroos en bloedplaatjestekort achter de rug, hang ik op de bank. Tot veel meer ben ik namelijk niet in staat. Mijn personal trainer Pedro heb ik maar afgezegd. Ik appte hem deze week dat ik moest uitrusten na het ophangen van een was en dat sporten dan toch moeilijk werd. Ja, dat was hij wel met me eens. Maar appte hij, ga dan wel wandelen en fietsen, wat je wel kan. Zorg dat je elke dag even buiten komt. Daar had hij wel gelijk in. Dus vanmiddag toen het even droog was ben ik lekker naar buiten gegaan. Het was meer dan fris buiten want diverse stormen hadden een stevige wind achtergelaten, maar het was wel lekker even een rondje te doen, En daarna natuurlijk weer uit te rusten. Het helpt niet helemaal dat ik deze week weer voor halve dagen aan het werk ben. Het gaat wel hoor, maar het helpt niet.

Na deze periode wordt het dus weer bikkelen met Pedro en ga ik weer opbouwen. Ruim drie jaar geleden na mijn darmkanker heb ik het ook gedaan, dus het gaat wel goedkomen met mijn conditie.

Schrijf je mee?

En jij? Niet te klagen over je conditie? Of moet je er juist een tandje bijzetten? Ik hoor het graag. Laat een reactie achter.

#WOT betekent Write on Thursday. Op donderdag verzint Irene een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. Dit woord kun je hier vinden.

3 gedachten over “Conditie: #WOT deel 7, 2022

  1. Pingback: #WOT, deel 7: conditie - MachtigeMuizenissen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *