#WOT deel 53: goede voornemens

Goede voornemens = wat je met jezelf afspreekt om te gaan doen. Vaak ingaand op 1 januari.

Een WOT over goede voornemens, ik kan vrij kort zijn: ik heb ze namelijk niet, maar dat levert een saaie blogpost op.
Het zal de symboliek wel zijn, einde van het jaar, kijken wat je in het jaar gedaan hebt en wat je niet gedaan hebt en vervolgens moet het volgende jaar alles anders en beter. Doe ik niet aan. Heeft bij mij namelijk geen zin. Ik heb ervaring met prachtige totaal onuitvoerbare voornemens.Bron: Pixabay

Liever zet ik voort waar ik in 2015 mee bezig ben geweest.
Afvallen: in mijn jaaroverzicht valt alles te lezen over het afgelopen jaar en ik ga vrolijk door in 2016. Wel met een nieuwe trainer, want de onvolprezen P gaat weg, helaas.
Bloggen: #blogpraat lukte nog wel in 2014, maar bloggen? Ho maar. In totaal, op twee blogs negen stukjes. Totaal gebrek aan inspiratie en ook aan tijd, omdat ik in 2014 weer een baan kreeg. In 2015 kreeg het schrijfvirus me weer te pakken, op het ene blog publiceerde ik 35 stukjes, op het andere blog 61 stukjes. Ik slaagde er zelfs in twee weken lang dagelijks te publiceren. Ga zo door dus.
Ik heb zelfs een voornemen van twee jaar geleden uitgevoerd, ik heb namelijk een eigen domein en dat is wel heel cool.
Werk en privé: ietsje minder druk misschien? Er moet wel ruimte overblijven voor leuke dingen als met vriendinnen naar de film gaan en zo. Ik heb Pathe dit jaar behoorlijk gesponsord. Wie weet heb ik vanaf mei weer alle tijd, vanwege mijn contract en zo, maar daar wil ik me nu nog even niet druk over maken.
Toneel: rust in de tent wat betreft Inter Nos, want ik heb er bewust voor gekozen geen rol te nemen, maar in 2017 zit ik 25 jaar aan het amateurtoneel en het is wel verleidelijk daar een feestje van te maken.
Haghespel: ook een bewuste keuze, wel doorgaan met de redactie van het blad, maar geen recensies meer. Ik weet niet meer in welke bewoordingen ik moet vertellen waarom ik iets goed of niet goed vind.

En voor de rest? Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2016 toe, met veel lees- en schrijfplezier.
#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen.
Het woord van deze week vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *